Seslietkin,seslietkin.com,flash nickler,oda fonları,ilk oda fonları,flash nick örnekleri,gifler,png resimler,avatarlar,hazır flash nickler,seslidunyalim,seslims,seslisite

2 Eylül 2014 Salı

Web Sitenizi Google de yükseltmenin yolları Mutlaka Okuyun...


Web sitenizi google’da yükseltin cümlesi kulağa ne hoş geliyor değil mi? Sitenizin arama motorlarında yükselmesi için siz değerli okuyucularımıza özel hazırladığımız bu yazımız da ki teknikleri kullanabilirsiniz.
Her web sitesi sahibi daha çok ziyaretçi sayısına ulaşmak ister. Bu her zaman böyle olmuştur. Hiç benim ziyaretçiye ihtiyacım yok diyen bir site sahibi gördünüz mü? Tabi ki hayır. Siteler açılır, optimize edilir, içerik girilir ve yükselmesi için beklenilir. Her kişinin bildiği ya da bir yerden öğrendiği optimize teknikleri ya da yükselmek için uyguladığı yöntemler vardır. Bu yöntemlere piyasada yer alan seo uzmanlarının blog sayfalarından ulaşabilirsiniz. Tabi her seo uzmanı doğru stratejiyi size aktaracak diye bir şart yok. Bizde bu blog sayfamız da edinmiş olduğumuz tecrübelere istinaden bir kaç teknik hakkında bilgiler aktarmak istiyoruz.
web sitenizi google-da yükseltin
Web sayfalarınızın google’da yükselmesi için öncelikle yapmanız gereken arama motorlarının kriterlerine göre yapılandırılmış, optimize edilmiş ve düzenli olarak içerik girilen bir web sayfasına sahip olmalısınız. En önemli şey kaliteli, kullanıcı odaklı ve ziyaretçiyi uzun süre sitede tutabilecek içeriklere sahip olmanızdır. Eğer içeriğiniz kuvvetli ise her zaman için başarıya ulaşırsınız. Bu saydıklarımız on page seo yani iç optimizasyonla alakalı süreci kapsıyordu. Gelelim off page seo olayına. Yani dış optimizasyon. Dışardan alınacak bağlantılar ile web sitenizin daha da hızlı yürümesini, büyümesini sağlayabilirsiniz. Aslında dış kaynak olmadan hiç bir şekilde başarılı olamazsınız desem daha doğru olacaktır. Benzin olmadan araç gider mi? Dış kaynak yani backlink böyle bir şey. O olmadan arama motorlarında yükselmek biraz zor. Yani ilerleyemezsiniz. Bu terimi herhangi bir yerden bağlantı almaktan ibaret görmeyin. Çünkü o tür durumlar geçmişte kaldı. Günümüzde sosyal medya, otoriter sitelerden alınan tanıtım yazıları, kaliteli blog kaynaklarından yorum şeklinde alınan bağlantılar oldukça etkili olmaktadır.
Şimdi dilerseniz bir sayfa için yapmamız gerekenleri adım adım inceleyelim;
  • Öncelikle bir yazı hazırlıyoruz. Bu yazı gerçekten kullanıcı odaklı, ziyaretçiyi web sayfamızda uzun süre tutacak tarzda olmalı.
  • Yazımızı http://www.damlakaraman.com.tr/en-iyi-seo-firmasi-hangisi/ bu sayfada yer alan konu olsun. En iyi seo firması hangisi. Bu bağlantıda başlıkta yer alan tüm hedef kelimeleri yükselmek için kullanabiliriz.
  • Bu yazıyı özellikle sosyal medya kanallarında (facebook, pinterest, stumbleupon, twitter, google plus ve vb…) paylaşalım. O kaynaklardan ziyaretçi gelmesini sağlamak için paylaşırken etkili başlıklar kullanalım.
  • Kaliteli 2-3 siteden bu yazı için tanıtım yazısı alalım. Ya da kendi oluşturmuş olduğumuz paravan bloglar da yazıyı kaynak göstererek paylaşalım.
  • Bağlantıyı arkadaşlarımızın sosyal medya hesaplarında paylaşılmasını sağlayalım.
Bu teknik ile çok zor olmayan kelimelerde ilk sayfaya hatta ilk sıraya gelmek bile mümkün. Peki zor kelimelerde neler yapılmalı?
google-da-yukselmek
Zor kelimelerde yükselmek için içerik ve backlink en önemli faktördür. Domain otoritesini arttırmak için gerekli çalışmaları yaparsak hedeflediğimiz kelimelerde çok iyi konumlarda yer almamız daha da kolaylaşır. Bunun için domain otoritesini arttırmak yazımızı mutlaka okumalısınız. Bu makalemizi okuduktan sonra belirmemiz gereken çok bir şey olduğunu düşünmüyorum. İhtiyacınız olan tek şey backlink. Bu terim ile dilediğiniz kelimede yükselebilirsiniz. Bunun için de profesyonel destek alabilirsiniz. Tabi sizin sitenizi önüne gelen yerlere ekleyen ve ben işimi tamamladım şu kadar backlink verdim diyen kişilerle değil. Sizin için sosyal ağları aktif kullanacak, web sitenizi kaliteli yerlerde paylaşacak kişilerle çalışmalısınız.
Piyasa da çok ciddi oranda dış kaynak sıkıntısı var. Bu işi sırf para kazanmak ve insanları kandırmak için yapan kişiler mevcut. Kaynak alırken satın aldığınız kişiye ya da firmaya çok dikkat ediniz. Bizler bu işi profesyonel olarak yapan, online olarak raporlama sunan ve tamamen web sayfanıza fayda gösterecek kaynakları temin eden bir kuruluşuz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz iletişim sayfamız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

0 yorum: